Salgsbetingelser

Standleje

 

Vi tager kr. 500,- i opstart for at sælge din cykel. 

Herudover tager vi 15% i kommision.

 

Tillægsydelser

Gennemgang af cykel inden salg kr. 500,-

 

I salgsperioden

Sponz Recycle gennemgår cykler inden de stilles på standen. Vi bestræber os på at have cykler af en vis standart. Vi henviser til vores klargøring af cykler. Ved salg af cykler, skal sælger kunne fremvise kvittering på køb af cyklen.

 

Varesikring

Lokalet er videoovervåget, og vores personale er almindelig overvågen over for butikstyve. Sponz Recycle kan ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer, og Sponz recycle er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri kan din Indboforsikring eventuelt dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

 

Ejendomsret og varebetingelser

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen, og det er ikke tilladt at sælge ulovlige kopivarer, sikkerhedskompromitterende varer, tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet, som personalet måtte vurdere upassende. Vi ønsker ikke at have varepartier købt fra Wish, Ebay etc. med henblik på videresalg i Sponz Recycle. Det er heller ikke tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standene. Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel. Personalet har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte, nedslidte, ildelugtende eller uhygiejniske varer.

 

Udbetaling af dit overskud

Sponz Recycle udbetaler 85% af det samlede salg til dig.

Udbetalingen sker direkte på dit Dankort. Af hensyn til personalets sikkerhed opbevarer vi ikke store mængder af kontanter i butikken, og vi kan ikke garantere at kunne udbetale din fortjeneste i kontanter. Hvis nogle af dine glemte varer bliver solgt i butikken 14 dage efter lejeperiodens ophør, skylder Sponz Recycle dig penge efter afregningen. Udbetalingen af fortjeneste skal ske senest 30 dage efter lejeperiodens ophør.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.